Майката на 11-годишната Любка, която бе намерена мъртва в нива в

...
Майката на 11-годишната Любка, която бе намерена мъртва в нива в
Коментари Харесай

Майката на Любка: Детето е убито

Майката на 11-годишната Любка, която бе открита мъртва в равнища в Монтанско, смята, че детето ѝ е било убито. " Няма късмет детето единствено да стигне там. То само е крадено, качено в кола, пребито, кой знае къде е крито ", изплака дамата в ефира на Нова телевизия.
11-годишното момиче изчезна в монтанското село Сумер на 22 януари. В издирването участваха полиция, водолази, доброволци и дрон, само че от него нямаше и диря, съобщи Блиц. 

" Искаме да се хване човекът, който умъртви детето ми. Ако беше това дете там, както го търсихме с полиция, щяхме да го намерим ", изяснява тя подозренията си.

Бабата на детето също споделя тайнствен факт към нещастието. " Обеците ѝ ги няма, огромните, единствено по-малките са на ушетата. Няма късмет единствено детето да стигне в средата на равнищата ", споделя също тя.

Майката на детето споделя, че по мъртвото му тяло е забелязала белег на челото и на крачето. 

" Няма нищо на детето, единствено по челото има като белег и на крачето нещо драскане ", изяснява тя. Според двете дами детето е убито от хора в селото.
Вършец чака най-лошото: Точат геран, търсейки натрупа на 11-г. Любка

" Искам да се намерят убийците на детето. Господ да ги накаже и децата и внучетата им. Кой е протегнал ръка на моето болно детенце? ", пита през сълзи бабата на Любка.

Според заключението от правосъдния доктор обаче не са открити следи от принуждение по тялото на детето.

Припомняме, че както БЛИЦ в петък, 21 януари, Любка, която страда от детска церебрална парализа, отишла на посетители с майка си в дома на своя вуйчо в монтанското село Сумер, на към 20 км от Вършец. В събота, сред 16,30 часа и 17 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР